18.1 C
București
joi, aprilie 25, 2024

Accidentul de la 2 Mai, provocat de tânărul drogat, înregistrat pe o cameră GoPro:  ”Se aud gemetele copiilor pentru ajutor”

Tatăl tânărul care a murit în accidentul de la 2 Mai produs de șoferul drogat, a găsit printre lucrurile fiului său o cameră GoPro care a înregistrat momentul impactului, dar și ce a urmat acestuia.

„Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera accea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet.

Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi.

Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot. 37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!, a declarat Valentin Olariu, relatează Antena3.

Tânărul decedat s-a dus la mare cu trenul tocmai pentru a Evita un accident

Sebi Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2 MAI, s-a dus la mare cu trenul tocmai pentru a fi evitat un accident, iar tatăl său spune că este devastat după ce și-a pierdut fiul.

„Este revoltător ce am auzit, sunt distrus în momentul de față, mâine trebuie să îmi duc copilul la groapă, dar după ce se va termina totul nu am cuvinte în momentul de față, eu zic că vreau să se facă dreptate, politicienii sunt corupți, Poliția Română este coruptă, au murit foarte mulți tineri și nu s-a făcut nimic. Sper ca, de data asta, prin moartea băiatului meu și moartea prietenei lui de facultate se va face ceva. A fost foarte mediatizat cazul și eu zic că trebuie să audă cine trebuie să audă, copiii înapoi nu îi mai aduce nimeni. Este foarte greu, a spus tatăl lui Sebi la Antena3.

Întrebat de ce a decis să îl lase pe Sebi cu trenul la mare, bărbatul a spus că a luat această decizie tocmai de frica unui accident:

„Nu am vrut să îl las cu mașina lui pe care i-am cumpărat-o la 18 ani pentru că nu avea revizia făcută la motor și i-am zis: „Sebi, nu pot să te las”. „Te rog frumos, că este ziua colegului meu și eu vreau să mă duc la mare”. I-am zis: „Nu se poate cu mașina că sigur nu vei ajunge acolo”. Și mi-a spus: „Eu mă duc la gară să îmi iau bilet”. A plecat la gară, și-a luat bilet și a doua zi, el nu a fost niciodată cu trenul, m-a sunat și a  zis: „Tati, foarte cald în trenul ăsta”…”.

”A sunat și ne-a spus că vorbim maine”

„A sunat-o pe mama lui și i-a spus că merge în club și că vorbim mâine. A doua zi la 10:30 am primit telefon de le serviciile funebre, un nenorocit de telefon și mi-au spus: Domnul Olariu, băiatul dumneavoastră a murit. Am închis instant telefonul pentru că nu credeam așa ceva și mi-am sunat băiatul, telefonul lui era pe caldarâm, suna și nu răspundea nimeni. Am sunat din nou credeți-mă că sunt devastat. () Au murit foarte mulți tineri din cauza nenorociților aceștia cu bani care le oferă copiilor totul și ne omoară copiii nevinovați, a mai spus bărbatul.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.