26.4 C
București
joi, iulie 25, 2024

Cele mai bune aeroporturi din lume pentru mâncare și băutură, conform experților Food & Wine

Nu există consumator mai captiv decât un călător prins între securitatea aeroportului și poarta de plecare, motiv pentru care rezumatul Food & Wine din 2024 a celor mai bune aeroporturi din lume pentru mâncare și băutură ne-a lăsat gura apă.

Nu este surprinzător faptul că renumitul aeroport Changi din Singapore a fost declarat numărul 1.

Pe lângă faptul că se mândrește cu cea mai înaltă cascadă interioară din lume, are peste 200 de vânzători de alimente din care să aleageți, precum și o piață stradală pentru vânzători ambulanți, barmani roboți și un avanpost.

La locul 2 se află Aeroportul Internațional Tokyo-Narita, unde oaspeții se pot delecta cu tradițiile culinare ale Japoniei.

Iar la nr. 3, împrejurimile de lux ale Aeroportului Internațional Dubai oferă delicii, cum ar fi o patiserie specializată în eclere, precum și toate lanțurile internaționale de restaurante.

Pe locul 4 este Aeroportul Heathrow (Londra, Anglia)

Aveți o experiență prin excelență britanică pe aeroportul Heathrow din Londra, cu o oprire rapidă la Gordon Ramsay Plane Food, care aduce mese gourmet la Terminalul 5.

De fapt, întregul Terminal 5 este bine-cunoscut ca cel mai bun loc pentru a lua masa în cel mai mare aeroport al Regatului Unit.

Aici, călătorii vor găsi restaurante care satisfac orice poftă, de la gustări rapide la Giraffe până la mese luxoase la Caviar House & Prunier Seafood Bar .

Locul 5 este ocupat de Aeroportul Istanbul (Istanbul, Turcia)

Selecția de mâncare a aeroportului din Istanbul este o reflectare fidelă a poziției sale la răscrucea dintre Europa și Asia.

Opriți-vă în locuri precum Simit Sarayi (atât la Poarta 9, cât și la Poarta 13) pentru a gusta rapid mâncarea de stradă turcească, cu simit-urile și produsele de patiserie proaspete, sau mergeți la o masă mai aprofundată la Cuisine Anatolia de la International Airside AB Pier, care prezintă gama de preparate din bucătăria turcească prin mâncăruri precum kebab și cartier de miel.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.