33.9 C
București
luni, iulie 22, 2024

Colonelul ISU care a ridicat licența stației GPL de la Crevedia a murit într-un accident violent. Care sunt împrejurările

Moarte suspectă în cazul exploziilor de la stațiile GPL din Crevedia.

Fostul șef al Serviciului Prevenire, cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL, a murit într-un accident violent de motocicletă în Dâmbovița, produs sâmbătă într-un poligon.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care a murit după accidentul de motocicletă petrecut sâmbătă în poligonul auto de la Ulmi este Bogdan Georgian Pușcoi, cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL.

Arafat: ”Să nu intrăm în conspirații”

Raed Arafat spune, referindu-se la acest eveniment, că fostul angajat al ISU Dâmboviţa era la prima oră de condus motocicleta, nu purta casca de protecţie şi că nu trebuie „să intrăm în conspiraţii” pe acest subiect.

Informaţia conform căreia un fost ofiţer din cadrul ISU Dâmboviţa este persoana care a murit în accidentul de motocicletă de sâmbătă, dintr-un poligon privat, a fost confirmat de conducerea ISU Dâmboviţa, duminică.

„Domnul colonel în rezervă – Dumnezeu să-l ierte! – a fost angajat al ISU Dâmboviţa şi a fost şeful Inspecţiei de prevenire în perioada 2020-2021, dacă nu mă înşel. În 2021 a trecut în rezervă cu drept la pensie”, a afirmat duminică, răspunzând unei întrebări într-o conferinţă de presă, prim-adjunctul şefului ISU Dâmboviţa, Alfred Hantăr.

Acesta a confirmat că, prin atribuţiile pe care le deţinea, bărbatul care a murit a participat la controalele de la staţia GPL de la Crevedia. 

La rândul său, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că nu trebuie să „intrăm în conspiraţii” pe acest subiect.

„Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva, el era la prima lecţie, dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la  o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete”.

Acesta precizează că, în acest caz, nu trebuie „speculată” o legătură între accident şi incendiul de la Crevedia.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.