22.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024

Copila de 8 ani dispărută vineri seară din Botoșani găsită moartă. Se pare că înainte de a fi ucisă, minora ar fi fost violată

O fetiță de 8 ani din localitatea Jijia, comuna Albești, județul Botoșani, a dispărut vineri seară de acasă, iar căutările au dus la o descoperire tragică în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Copilul a fost găsit mort într-o lizieră de salcâmi de la marginea localității. Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele tragediei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu, fetiţa a părăsit domiciliul în jurul orei 20,00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase.

Se pare că înainte de a fi ucisă, minora ar fi fost violată.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.

„Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava”, a precizat Nenişcu.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.