26.9 C
București
joi, iulie 25, 2024

Moarte suspectă în urma unei posibile provocări pe TikTok. O tânără găsită moartă într-o biserică dezafectată din Italia

O franţuzoaică de 22 de ani, al cărei cadavru lipsit de sânge a fost găsit într-o biserică abandonată din Valle d’Aosta din nordul Italiei, în weekend, căuta o casă bântuită despre care se crede că ar conține fantome, potrivit poliției, informează CNN.

Ea le-a spus membrilor familiei despre planurile ei înainte de a părăsi satul de lângă Lyon unde locuia, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al poliției din orașul La Salle.

Poliţia crede că victima ar fi putut încerca să dea curs unei provocări pe TikTok. Moartea ei ar putea avea legătură cu un concurs de vânătoare de fantome care se desfăşoară în Franţa pe platforma socială.

Celelalte ipoteze de lucru pentru descifrarea acestui caz sunt că a fost o „crimă consimţită” sau un sacrificiu sau o încercare de a realiza o farsă pe reţelele sociale în biserica dezafectată.

Poliţia caută în continuare un tânăr care a fost văzut cu ea. Există, de asemenea, alte două cazuri de persoane dispărute în zonă, despre care poliţia spune că ar putea avea legătură cu acest caz.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, victima şi un prieten de sex masculin au fost văzuţi în zonă îmbrăcaţi „ca nişte vampiri”. Un martor intervievat de poliţie spune că tânăra era palidă şi „emaciată”, iar bărbatul avea părul negru şi pielea măslinie. Martorul le-a spus anchetatorilor că ea, cel puţin, arăta ca un „cadavru ambulant”.

Femeia moartă, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost înjunghiată cu ceea ce anchetatorii cred că a fost un cuţit de camping şi a sângerat până la moarte, potrivit medicului legist Roberto Testi. De asemenea, ea avea două urme de împuşcături în gât şi una în abdomen, despre care poliţia spune că ar fi putut fi aplicate după ce a murit. O parte din sânge a fost şters de pe podea şi îndepărtat de la locul crimei, a declarat poliţia pentru CNN. Nu existau semne de luptă.

Poliţia mai spune că a găsit lângă cadavrul ei un pachet de bezele roz şi câteva produse alimentare cumpărate de la un magazin local, iar ea purta colanţi bej şi un hanorac sub o pelerină lungă şi închisă la culoare. Femeia nu avea asupra ei niciun document sau telefon mobil atunci când un locuitor local a descoperit cadavrul în descompunere, potrivit poliţiei.

Procurorul din zonă, Manlio D’Ambrosi, a declarat presei locale că se investighează, de asemenea, prezenţa unei furgonete de culoare vişinie care a fost surprinsă de camerele de supraveghere din apropierea bisericii abandonate săptămâna trecută.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.