35.7 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Moment șocant la înmormântarea tinerei din Mangalia. ”Alina plânge la propria înmormântare!” | Video

Alina, tânăra ucisă în Mangalia a fost condusă pe ulltimul drum de familie, prieteni și oameni care au vrut să îi fie alături în ultimele momente.

Mulțimea de oameni care se afla la înmormântare ar fi observat un detaliu șocant. ”Alina a început să plângă în timp ce se afla în sicriu”, meționează publicația  Vremea Nouă.

Legiștii spun că este vorba despre un fenomen perfect natural, dar oamenii rămân convinși că au avut parte de o minune, iar Alina a plâns la propria înmormântare.

”Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, au spus cei din jurul sicriului, când au sesizat, înfiorați, că în colțul ochilor copilei din sicriu se zăresc urme umede, ca ale unor lacrimi. ”Alina plânge la propria înmormântare”, șopteau cutremurate rudele fetei.

Video poate fi urmărit AICI.

Crimă cu premeditare

Loredena, tânăra de 18 ani din Vaslui, care a ucis-o pe Alina, cea mai bună prietenă a ei cu care venise să lucreze pe litoral în timpul vacanței, a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Fata a mărturisit crima pentru că ar fi văzut în filme faptul că „dacă recunoşti fapta săvârşită primești o pedeapsă redusă”. Loredana a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să o ucidă pe fata cu care a copilărit în Vaslui.

„Menționez că recunosc săvârşirea faptei de care sunt acuzată, în sensul că am agresat-o pe Ciobanu Elena-Alina cu un cuțit producându-i decesul, menționez că mă cunoşteam cu colega mea, Ciobanu Elena-Alina, cu care am venit impreună din localitatea de domiciliu din Județul Vaslui să lucrăm pe litoral. Menționez că lucram impreună la Hotel Narcis din staţiunea Saturn, însă eram cazate la Hotel Semiramis din aceeași stațiune”, a mărturisit Loredana, potrvit Observator News.

Loredeana le-a declarat procurorilor că a fost colega cu Alina încă din clasa întâi, dar după ce s-au angajat cameriste într-un hotel din Saturn, relația celor două s-a deteriorat și au ajuns să se certe, cerându-i patronului să le mute în camere separate.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.