9.3 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Nemulțumirea unei femei după vizita lui Iohannis la Floreasca: ”Să stea două zile în salon unde a stat mama, asta îi doresc”

O femeie şi-a strigat nemulţumirea, marţi, în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, după vizita preşedintelui Klaus Iohannis care a mers să vadă victimele incendiului de la Crevedia.

Aceasta a arătat că medicii din spital sunt străluciţi dar lucrează în condiţii grele, la temperaturi de peste 40 de grade pentru că nu merge sistemul de ventilaţie.

Întrebată ce mesaj ar avea pentru preşedintele Iohannis, aceasta a spus: ”Să stea două zile în salon unde a stat mama, asta îi doresc”.

„Suntem umiliţi şi daţi afară din spital? Pentru ce? Ca să aştept să vină Iohannis şi mama sta de la 11.00 să aştepte salvarea să o ducă acasă? Nu m-aţi lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe şi voi îl aplaudaţi pe Iohannis?

Ruşine poporului român, ruşine toleranţei, ruşine vouă că staţi în tăcere şi acceptaţi voi această umilinţă. Nu faceţi nimic pentru noi şi generaţiile viitoare. Doar sunteţi martori tăcuţi. Ruşine poporului român!”, a afirmat o femeie care se afla la intrarea în Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Medicii lucrează la 40 şi ceva de grade

Ea a spus că medicii din spital sunt ”străluciţi”.”Medicii lucrează în condiţii, la 40 şi ceva de grade, în saloane, pentru că nu funcţionează sistemul de ventilaţie”, a spus aceasta.

Femeia a fost întrebată de presă ce anume o nemulţumeşte. Mă nemulţumeşte umilinţa pe care noi o tolerăm. Ştiţi câţi aparţinători sunt acolo? O grămadă. Ştiţi ce fac? Suportă în tăcere şi plâng şi spun în spate, nu în faţă, a spus ea.

”Asistentele stau în nişte condiţii execrabile din punct de vedere al condiţiilor de ventilaţie, infirmierele de asemenea, curg transpiraţiile pe ele, ca să îi dea mamei mele medicaţie şi să îi schimbe pampersul, a mai subliniat ea.

Aceasta a arătat că a încercat să îl ia pe preşedinte în spital. ”Unde a fost? pe ce secţie a fost, că sus la ortopedie nu l-am văzut”, a adăugat femeia.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.