33.9 C
București
luni, iulie 22, 2024

O navă este în pericol de scufundare în apropierea Portului Constanța. Autoritățile au intervenit pentru remorcare

Vaporul aflat, miercuri, în pericol de scufundare în rada exterioară a Portului Constanţa este tractat de o altă navă către ţărm, anunță Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM).

Potrivit ARSVOM, nava este fără curent electric şi echipajul a fost nevoit să renunţe la ancoră, după încercări eşuate de recuperare a acesteia din apă.

„Au renunţat la ancoră, nava este remorcată de o navă de la Black Sea şi asistată de navele ARSVOM Sar Phoenix şi Brizo”, a transmis ARSVOM.

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a intervenit, miercuri, la o navă tip cargo aflată în pericol de scufundare în rada exterioară a Portului Constanţa.

Este vorba de un vapor ce are un echipaj format din opt membri, care transporta grâu.

„Nava Sar Phoenix, aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, a plecat cu toată viteza spre rada exterioară a Portului Constanţa pentru a acorda asistenţă unei nave tip general cargo, aflată în pericol de scufundare. Nava JETMAX 2, sub pavilion Vanuatu, prezintă înclinare babord 15° şi pană de curent. Sub alerta MRCC, în zonă a ajuns şi remorcherul BRIZO, aparţinând ARSVOM, care de asemenea stă în asistenţă, aşteptând noi indicaţii”, anunţase ARSVOM.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.