19.2 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Părinții tânărului drogat, care a provocat tragedia de la 2 Mai, au avut prima reacție: Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii

Părinţii lui Vlad Pascu, băiatul care, drogat fiind, a ucis doi tineri după ce a intrat într-un grup de opt oameni, la 2 Mai, au avut luni seară prima reacţie în acest caz, ei transmiţând, pentru HotNews.ro, că nu încearcă să îşi „ferească” fiul de răspundere.

Miruna şi Mihai Pascu, părinţii băiatului de 19 ani, au reacţionat printr-un comunicat transmis HotNews.ro, în care spun că încearcă să găsească un echilibru şi să îşi ofere sprijinul pentru tratamentele medicale necesare „pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”.

Ei declară că nu există cuvinte prin care să îşi exprime durerea şi şocul provocate de această tragedie în care fiul lor a fost implicat, că înţeleg că nimic nu poate înlocui un copil.

”Căutăm să găsim un echilibru şi dorim să ne oferim sprijinul şi susţinerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conştienţi de implicaţiile pe care le va avea această tragedie asupra vieţii lui şi nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”, mai afirmă părinţii băiatului de 19 ani, adăugând că sufletul le este pustiit şi că trăiesc o suferinţă fără margini.

Autorul accidentului produs sâmbără dimineaţă în 2 Mai şi soldat cu moartea a doi tineri şi cu rănirea altor trei a fost identificat ca fiind Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani. Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar. Tatăl băiatului este pasionat de maşini.

Fotografiile de pe contul de Instagram al băiatului îl prezintă cu diverse vestimentaţii, despre care lasă să se înţeleagă că sunt de firmă, sau urcat pe o maşină de teren, în parcarea din faţa Palatului Parlamentului.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.