23.5 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

PressHub: Fiul primarului din Caracal vinde gaz și tâmplărie PVC spitalului și școlilor din orașul condus de tatăl său

Fiului primarului din Caracal vinde gaz și tâmplărie PVC spitalului și școlilor din orașul condus de tatăl său, prin fosta firmă care a aparținut chiar primarului, scrie PressHub.

În 2023, fosta firmă a primarului din Caracal, Dolchimex SRL, a vândut, fără licitație, mai multe produse instituțiilor publice din orașul condus de Ion Doldurea, primar aflat la primul mandat din partea PSD.

Potrivit e-licitatie.ro, portalul oficial al achizițiilor publice, societatea amintită a vândut școlii gimnaziale Gheorghe Magheru din Caracal „ferestre, uși și articole conexe” de 1361 de lei, a mai vândut butan lichefiat pentru butelii de aragaz către unitatea militară din Deveselu de 1800 de lei, iar spitalului municipal Caracal a vândut butelii în valoare de 3.500 de lei.

Liceul teoretic „Ioniță Asan a cumpărat de la Dolchimex tâmplărie PVC în valoare de 16.100 de lei, iar către școala gimnazială Gheorghe Magheru din Caracal, tâmplărie PVC de 12.500 de lei.

Anul trecut, fiului primarului din Caracal, prin societatea moștenită de la acesta, a vândut, tot prin procedură directă, butelii pentru spitalul din Caracal în valoare de 2200 de lei, uși, panouri PVC, către cele două unități școlare ale orașului în valoare de 15.000 de lei și butelii de gaz către spitalul din localitate în valoare de 5.000 de lei.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.