26.9 C
București
joi, iulie 25, 2024

Putin: Mai întâi negocieri – apoi o încetare a focului. Vom discuta despre securitatea globală după alegerile din SUA

O încetare a focului cu Ucraina este imposibilă înainte de începerea negocierilor, deoarece nu suntem încrezători în răspunsul Kievului, a declarat Vladimir Putin după summitul din China.

”Trebuie să-i facem să ia măsuri care ar fi ireversibile și acceptabile pentru noi.

Încheierea conflictului cu ajutorul mediatorilor pare puțin probabilă – mediatorii nu au autoritatea de a semna documente.

Elita conducătoare din Ucraina este ilegal la putere să apeleze la Rada Supremă este, de asemenea, inutilă, deoarece majoritatea de acolo este subordonată acestei elite”, a mai spus Vladimir Putin, conform declarațiilor oficiale transmise de publicația Meduza.

De asemenea, Vladimir Putin a mai spus că susține perspectiva lui Trump de a pune capăt războiului.

”Susținem cuvintele lui Trump despre dorința lui de a pune capăt războiului, dar nu sunt familiarizat cu propuneri specifice.

Suntem gata să începem producția de rachete cu rază mai scurtă și medie, iar dacă rachetele americane sunt dislocate oriunde, putem răspunde în același mod”, mai spune Putin.

”Negocierile privind securitatea globală trebuie să aștepte până la alegerile din SUA. Am văzut fragmente din dezbaterile Biden și Trump, nu sunt indiferent la ce se întâmplă acolo, dar aceasta este chestiunea lor internă”, transmite Putin.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.