23.5 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Reacția lui „Pescobar”, după ce ANPC i-a închis restaurantele: ”Nu au fost internări la spital, nu a fost nimic”

Celebrul proprietar al rastaurantelor Taverna Racilor,  Paul Nicolau, zis și „Pescobar”, a reacționat după ce inspectorii ANPC i-au închis restaurantele în urma depistării mai multor nereguli.

Paul Nicolau a transmis revoltat pe contul de Instagram că nu înțelege decia ANPC, pentru că: ”Nu a fost nimeni internat, nu au fost internări la urgențe”.

Antreprenorul a declarat: ”Aproximativ 1.000 de persoane. Am 300 de angajați, ăștia mai au acasa câte o nevastă câte o prietenă și media am calculate-o noi așa la 1.000 de persoane. În două trei zile la persoanele ăstea…se vor termina banii, asta în condițiile în care noi nu am avut nici un caz și nu am periclitat niciodată viața cuiva. Nu au fost internări la spitalele din București, nu a fost nimic de genul ăsta”.

Cu câteva zile în urmă, inspectorii de control au găsit în restaurantul „Taverna Racilor” din Herăstrău alimente expirate, pește ținut în condiții nefavorabile și lipsa autorizației de la primărie.

Imaginile publicate de autorități au stârnit foarte multe mesaje negative din partea oamenilor, chiar și foști clienți fideli ai localului.

Mesajul antreprenorului poate fi urmărit AICI.

”Pentru că așa a vurt Mr. Horia”

Proprietarul Tavernei Racilor i-a transmis un mesaj și președintelui ANPC, Horia Constantinescu: 

„Am venit în România mea. E frumos acasă, aici mi-am clădit afacerea, dar tot aici, un singur om a decis că 300 de angajați să nu mai muncească, și compania mea să nu mai plătească milioane de euro anual la bugetul de stat! Pentru că așa vrea el, Mr. Horia. De ce? Pentru că poate!”

„Puterea e la dânsul și atât, la domnul Horia. Am fost închis la Herestrău, chiar dacă mi-am plătit toate amenzile. Am fost închis și la Snagov, chiar dacă acolo n-au găsit absolut nimic, dar pentru că n-am autorizație la DSP, m-au închis și acolo.(…) Măcelul continuă. N-am ce să mai zic, totul stă în puterea unui singur om. 

Suntem închiși temporar și la Timișoara până la remedierea celor constatate! Mâine vom chema comisarii ANPC, să constate ca am remediat tot si vom redeschide! Nu știm cum vom face cu caracatița de acum încolo, dar sigur găsim soluții împreună cu autoritățile ca în continuare să oferim cea mai bună caracatiță din România în toate locațiile noastre! Doamne Ajută și vă mulțumesc pentru susținere”, a mai spus Pescobar, aseară, într-un mesaj postat pe Instagram. 

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.