35.7 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Atac masiv pe malul ucrainean al Dunării. Mai multe drone au căzut la câteva sute de metri de un bac cu români | Video

La primele ore ale dimineții rețelele de socializare ucrainene au fost umplute de imagini cu un nou atac al rușilor care a vizat malul ucrainean al Dunării, în zona localității Orlovka.

Din primele informații și din videoclipurile apărute se pare că mai multe dorne au căzut în apropierea unui bac cu români care pleca spre Isaccea.

Garda de Coastă a anunţat închiderea traficului prin PTF Isaccea.

Imagini distribuite pe X (fostul Twitter) arată exploziile şi imagini de pe bac cu un bărbat care strigă ”Fugi!”, precizând că drona a picat direct în vamă.

“Mai vine o dronă, fugi că pică aici. Aici a picat, direct în Vamă. Mai vin încă. Nu le auziţi? Scoateţi curentul repede”, se aude bărbatul pe filmare.

De asemenea, pe alte reţele de socializare există alte filmări ale unor localnici din Isaccea care surprind dronele care cad în Ucraina şi în care se aud alarmele antiaeriene din ţara vecină.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat marţi dimineaţă, că traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka).

Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.