12.4 C
București
joi, aprilie 25, 2024

Cine este de fapt șoferul drogat și băut care a făcut prăpăd în Popești Leordeni. Fost polițist cu pensie specială

Individul băut și drogat care a ucis o femeie, a rănit o alta și a lovit cinci autoturisme parcate, la Popeşti Leordeni, a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, conform parlamentarului Dumitru Coarnă.

Potrivit G4Media este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996-1999, potrivit acelorași surse.

De asemenea, parlamentarului Dumitru Coarnă a afirmat că șoferul vinovat de accidentul Popești leordeni: „Este fost polițist, colonel în rezervă”.

”A fost șef la BCCO București, fost șef de cabinet al ministrului Dejeu (n.r. – Gavril Dejeu, ministru de Interne în perioada 1996-1999). Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul de mult, a fost transferat la un moment dat”, a mai afirmat parlamentarul.

Totodată, sursa citată a mai menționat că: ”Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului”.

G4Media scrie că ar fi vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun.

Potrivit unui comunicat IPJ Ilfov transmis duminică, polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.