12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Explozii la Crevedia. Prima reacție publică a patronilor stației GPL. ”Înțelegem devastați încercarea victimelor”

Proprietarii stației GPL din Crevedia unde a avut loc explozia în urma căreia două persoane au decedat și 56 au fost rănite, au avut prima reacție publică după incident.

Proprietarii, pe numele lor Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă au comunicat prin intermediul firmei Flagas SRL că sunt ” devastați de încercarea extremă prin care trec atât de multe familii”.

Reamintim că Ionuț Doldurea a vândut atât gaz cât și tâmplărie PVC spitalului și școlilor din orașul condus de tatăl său. Contractele fiind obținute fără licitație.

Prezentăm mai jos textul integral al comunicatului firmei FLAGAS SRL:

”Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.

La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare.

Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina.

În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.