19 C
București
duminică, iunie 16, 2024

Individul suspectat că şi-a ucis și violat nepoata de 8 ani, prins după o urmărire cu focuri de armă

Bărbatul de 32 de ani din județul Botoșani suspectat că și-a ucis nepoata de 8 ani a fost prins în apropierea locuinței sale după o urmărire cu focuri de armă.

Suspectul a fost imobilizat de polițiști, după ce s-au tras două focuri de armă în plan vertical.

”În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia (…) Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Botoşani.

Poliţiştii care au participat la căutări au apreciat intervenţia ca fiind extrem de dificilă, având în vedere terenul accidentat şi buruielile extrem de mari.

”Toată vegetaţia din jurul nostru a fost foarte dificilă, sunt condiţii extrem de greu de gesionat”, a declarat unul dintre cei care au participat la acţiunea de căutare.

În activiăţtile de căutare ale bănuitului au fost implicaţi polişişti ai IPJ Botoşani, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, BCCO, DOS, fiind angrenate în activităţi o dronă şi un elicopter.

Fata a dispărut vineri seară şi a fost găsită decedată la marginea localităţii. Victima era dezbrăcată şi cu urme de sâmge pe corp, existând suspiciunea că ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.