16.4 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024

Iohannis merge din nou cu avionul privat de data aceasta la Adunarea Generală a ONU din New York. Cum arată avionul de lux

Klaus Iohannis, zboară, duminică, fără escală, de la Sibiu spre New York, unde va participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion privat închiriat de la Global Jet Luxemburg, transmite Boarding Pass.

Avionul are o capacitate maximă de 13 persoane.

Potrivit Boarding Pass, Klaus Iohannis zboară, duminică, de la Sibiu spre aeroportul Teterboro de lângă New York (SUA).

Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.

Durata zborului dintre Sibiu şi Teterboro (SUA), ce va fi operat fără escală, va fi de aproximativ opt ore şi 40 de minute.

În ultimii ani, preşedintele a mai zburat în SUA cu avioane similare acestuia, dar produse de Gulfstream şi Dassault, închiriate tot de la Global Jet Luxemburg.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.