33.9 C
București
luni, iulie 22, 2024

Jandarmul care a intervenit prompt în cazul bătăușilor din Costinești a fost în Legiunea Străină

Jandarmul care a devenit viral după ce i-a imobilizat pe bătăuşii din Costineşti a fost luptător în Legiunea Străină.

Imaginile în care apare punându-i la punct pe scandalagii au devenit rapid virale.

Scenele halucinante s-au petrecut marți, pe plaja din Costineşti. Mai mulţi tineri, pe fondul consumului excesiv de alcool, s-au luat la bătaie pe plajă.

Când au intervenit jandarmii şi poliţiştii, conflictul a degenerat, iar scandalagii şi-au unit forţele şi au devenit violenţi cu forţele de ordine. 

Patru dintre cei şase bătăuşi au fost plasaţi sub control judiciar, după ce un judecător din Mangalia a decis că aceştia nu reprezintă un pericol social şi nu este nevoie să fie arestaţi preventiv, potrivit Replica Online.

Jandarmul din Costinești, ex-Legiunea Străină

Doi dintre turiștii implicați în scandal sunt cunoscuți ca infractori periculoși, atât în țară, cât și în străinătate, conform aceleiași surse.

Surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au dezvăluit, pentru Gândul, că jandarmul care se luptă cu agresorii furioși a fost înrolat în Legiunea Străină ranceză. Sursele citate au afirmat că bărbatul este originar chiar din Costinești și este fost rugbist la un club din Mangalia.

După zece ani în Franța, a revenit în țară și a intrat în rândurile Jandarmeriei Române.

Infractori cu violență

Surse judiciare au arătat că grupul violent era format din cinci bărbați. Aceștia sunt consăteni din satul Colonia Reconstrucția, comuna Feldioara, județul Brașov.

Doi dintre ei ar fi cunoscuți de polițiștii brașoveni drept persoane violente, condamnate atât în țară, cât și în străinătate. Este vorba despre Adrian Florentin Felecan, care are la activ o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violențe, și Raul Nicușor Grigoraș, cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru „avarierea sau distrugerea proprietății, export sau import ilicit de arme, părți componente și explozivi”.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.