19 C
București
duminică, iunie 16, 2024

Marcel Ciolacu: ”Suspans” în privința candidaturii la prezidențiale. ”Răspunsul vine după 10 iunie”

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a reușit să stârnească incertitudine cu privire la intențiile sale politice.

Întrebat despre o eventuală candidatură la prezidențiale în 2024, Ciolacu a evitat un răspuns concret, declarând că va lua o decizie definitivă și o va anunța public după data de 10 iunie.

„Facem politică pentru România, pentru români şi facem politică în primul şi în primul rând pentru că Dumnezeu ne-a ales să facem acest lucru. Trebuie să ne învăţăm foarte bine lecţiile din trecut, ca să putem construi un viitor mult mai bun. Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României. Ce ştiu este că acum am o provocare mult mai mare, cea de prim-ministru al României”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul a spus că PSD a adus întotdeauna un plus de maturitate guvernării, dar a menţionat că partidul său nu poate dezvolta singur România, ci are nevoie de nişte parteneri, iar la acest moment cei mai potriviţi parteneri sunt cei de la PNL.

Premierul Marcel Ciolacu, a efectuat, vineri, alături de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, şi alţi lideri ai partidului, o vizită în judeţul Vaslui pentru verificarea stadiului lucrării de infrastructură rutieră la centura ocolitoare a municipiului Bârlad.

El a participat, de asemenea, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Vaslui, în cadrul căreia deputatul Adrian Solomon a fost ales preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.