35.7 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Până în acest moment, nu există cetăţeni români printre victimele cutremurului devastator din Maroc

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, până în acest moment, potrivit informaţiilor obţinute de Ambasada României la Rabat, nu există cetăţeni români printre victimele cutremurului produs în Maroc.

„În continuarea informaţiilor referitoare la seismul produs la data de 8 septembrie 2023, în zona munţilor Atlas din Regatul Maroc, soldat cu morţi şi răniţi, Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Rabat menţine legătura cu autorităţile locale implicate în gestionarea urmărilor cutremurului şi cu cetăţenii români rezidenţi, demersuri efectuate în coordonarea Centralei MAE.

Până în acest moment, potrivit informaţiilor obţinute de Ambasada României la Rabat, nu există cetăţeni români printre victimele cutremurului”, se arată într-un comunicat.

MAE aminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României la Rabat:


+212 537 72 14 93 şi +212 537 20 74 01, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.


De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +212 67 99 77 751.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.