26.4 C
București
joi, iulie 25, 2024

Primele imagini cu tragedia de la 2 Mai. Momentul în care Vlad Pascu intră în plin în grupul de tineri | Video

Imagini surprinse de o cameră video arată momentul în care Vlad Pascu, băiatul de 19 ani care era sub influența mai multor droguri la volan, a spulberat grupul de tineri de la 2 Mai.

În imagini, publicate de către Adrian Cuculis, avocatul familiei uneia dintre victime, se vede că tinerii circulau în afara șoselei, pe acostament.

Cuculis vine cu două posibile scenarii: fie Vlad Pascu a vrut să intre intenţionat în acel grup, fie nu a mai putut redresa maşina din cauza stării pe care o avea în urma consumului de droguri.

Avocatul spune că a fost depusă o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptei din ucidere din culpă în varianta agravantă în omor calificat și implicit din vătămare corporală din culpă la tentativă la omor calificat în cazul lui Vlad Pascu.

Vă reamintim că doi studenţi au murit, în luna august, după ce au fost loviţi cu maşina, la ieşire din staţiunea 2 Mai, de Vlad Pascu, tânărul despre care s-a stabilit că a condus sub influenţa unui cocktail de droguri. În prezent, atât Pascu cât şi mama lui se află în arestul Poliţiei, iar tatăl său se află sub măsura controlului judiciar.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.