12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Reacția lui CTP după accidentul de la 2 Mai: ”Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu„

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că principalii vinovați pentru tragedia petrecută la 2 Mai, unde doi tineri și-au pierdut viața, sunt părinții teribilistului drogat Vlad Pascu.

Cristian Tudor Popescu spune că tânărul de 18 ani a fost ”antrenat de părinții săi, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”.

Totodată, gazetarul spune că incidentul nu a fost un accident ci o crimă cu premeditare.

Reacția lui Cristian Tudor Popescu

”Crimă cu premeditare

Nu pot să scriu prea mult despre omorârea celor doi copii buni și curați de către progenitura cretinoidă, pentru că mă gâtuie furia. Dar asta trebuie să spun:

Nu-i un accident, este o crimă cu premeditare. Iar autorii nu pot fi pedepsiți prin lege. Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu. Polițiștii care puteau să-l oprească și n-au făcut-o, din prostie sau ticăloșie, vor fi sancționați – sau nu.

Dar pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic. Genul acesta de oameni a împânzit România: au bani căpiță, acareturi, relații, influență, obținute prin orice mijloace. Din înălțimea poziției lor în societate, îi satisface în mod deosebit să-i umilească în fel și chip pe amărășteni. Pentru ei, ăsta e condimentul suprem, cu care viața are gust.

O fac direct, sau prin odrasle. De aceea le cumpără mașini dărâmătoare și le dau bani câți cer. Nu din amor părintesc, așa cum pretind, ci pentru a fi umiliți astfel copiii altora – și, prin ei, părinții. Dacă se întâmplă să și moară și ai lor să sufere până la ruperea sufletului, asta e.

Știau foarte bine că fiul lor nu poate să facă decât mult rău în jur. Numitul Vlad a fost antrenat de părinții săi, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.