19 C
București
duminică, iunie 16, 2024

Rușii atacă din nou Odesa. Trei persoane au fost rănite după ce un supermarket a fost bombardat | Video

Trei persoane au fost rănite în urma loviturilor cu rachete peste noapte în regiunea Odesa, a declarat guvernatorul regiunii, scrie Sky News.

„Au fost primite informații despre trei victime ca urmare a atacului anterior al teroriștilor ruși la Odesa”, a  declarat Oleg Kiper pe Telegram.

Mai multe fotografii din regiune arată un incendiu izbucnit într-un supermarket după un atac rusesc raportat, despre care ministerul de interne din Ucraina spune că este locul unde cele trei persoane au fost rănite. 

„Supermarketul a suferit cele mai multe daune”, mai spune sursa citată.

„Trei angajați ai instituției au fost răniți. În plus, au fost avariate blocuri de locuințe, clădiri ale instituțiilor de învățământ, mașini, o farmacie și un cămin al unei instituții de învățământ superior”.

Odesa, cel mai mare port şi bază navală din Ucraina, a fost atacată în mod repetat cu rachete şi drone după ce Rusia s-a retras în iulie din acordul care permitea transportul de cereale din porturile ucrainene.

În weekend, mai multe plaje din oraşul Odesa se deschiseseră oficial pentru înot, pentru prima dată de la începutul invaziei ruse, dar scăldatul este interzis în timpul alertelor de raid aerian.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.