26.4 C
București
joi, iulie 25, 2024

Solistul trupei Coldplay, la al doilea concert pe Arena Națională: Am fost şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău

Concertul trupei Coldplay la București a fost marcat de o serie de recorduri și controverse.

De la biletele vândute instantaneu la primul artist huiduit de publicul român, spectacolul a stârnit o gamă largă de emoții și discuții aprinse.

Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion au făcut spectacol şi în cea de-a doua seară la Bucureşti, după un prim concert care i-a provocat un şoc solistului.

„Aseară am susţinut primul nostru concert în România. Am fost şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta”, a spus Chris Martin.

”Poate nu înțelegem cultura voastră”

Solistul trupei Coldplay a mai spus că nu poate înțelege prin ce trec românii dar că iubesc pe toată lumea la fel.

”Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Chris Martin.

Şi pentru că reacţiile după primul concert au împărţit oamenii în tabere, la cel de joi seară publicul nu a mai huiduit la momentul Coldplay – Babasha, ci dimpotriva, a aplaudat frenetic. 

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.