18.1 C
București
joi, aprilie 25, 2024

Tesla este atât de disperată să vândă încât a început să facă publicitate, ceva ce Elon Musk a spus că „uraște”

Lucrurile nu merg bine pentru Tesla. 

Între vânzările în scădere și capriciile haotice ale CEO-ului Tesla, Elon Musk , valoarea acțiunilor Tesla a scăzut anul acesta cu aproape 30% .

Vânzările Tesla au ajuns atât de proaste încât compania a apelat la publicitate – ceva ce Elon Musk a spus că nu suportă.

„Urăsc publicitatea”, a postat Musk pe Twitter, acum X, în 2019.

În ciuda antipatiei lui Musk pentru reclame, compania a cheltuit aproximativ 6,4 milioane de dolari în Statele Unite în 2023, a raportat The Wall Street Journal.

Acest lucru este comparat cu cheltuielile publicitare de 175.000 dolari în 2022. Reclamele Tesla și-au prezentat modelul Y pe Meta și Google, conform bibliotecilor de anunțuri respective.

Compania s-a confruntat cu concurența din partea cumpărătorilor care preferă un vehicul hibrid în loc de un vehicul electric complet.

Musk a fost de acord să încerce publicitatea în mai, după ce sugestia a venit la o adunare a acționarilor companiei, a informat The Wall Street Journal.

Investitorii își pierd răbdarea cu performanța Tesla și cu haosul managerial.

„Vom încerca puțină publicitate și vom vedea cum merge”, a spus Musk, liniștind un participant la întâlnire care a sugerat că Tesla nu este atractivă pentru șoferii bogați care caută o mașină mai sportivă, potrivit The Wall Street Journal.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.