12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024

Amenzi revoltătoare în cazul copilului snopit în bătaie din Teleorman. Părinții agresorilor au primit câte 500 de lei amendă

Părinţii a doi băieţi de 11, respectiv 12 ani care au bătut cu sălbăticie, pe un teren de sport dintr-o comună din judeţul Teleorman, un alt copil, au fost amendaţi cu câte 500 de lei după ce imagini cu agresiunea au apărut în spaţiul public.

Cazul a fost adus şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

În imaginile postate pe Facebook şi ulterior şterse se aude cum cei doi băieţi se îndreaptă către al treilea pe terenul de sport, stabilind că merg să îl bată.

În film se vede şi se aude cum băiatul încearcă să scape de unul dintre agresori spunând-i: „Îţi dau orice vrei, dar lasă-mă în pace te rog eu frumos!”: 

Băiatul este târât, pus jos şi lovit cu pumnii şi picioarele. 

„Nu mai pot să respir!”, spune băiatul bătut, la care cel care îl agresează răspunde: „Eee, nu mai poţi să respiri pe dracu!”.

Poliţia judeţeană Teleorman anunţă, sâmbătă, că pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că agresiunea ar fi fost comisă la data de 31 august, în jurul orei 17.30, pe terenul de sport din localitatea Plopii – Slăviteşti, unde cei trei copii merseseră să joace fotbal.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.