12.4 C
București
joi, aprilie 25, 2024

Ciolacu, despre mita primită de Buzatu: Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că nu a văzut niciodată „atâţia bani la un loc” câţi erau în geanta pe care a primit-o drept mită Dumitru Buzatu.

”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc. Niciodată. Aţi văzut reacţia partidului, a fost una corectă, în mai puţin de 24 de ore partidul a reacţionat după ce a văzut comunicatul DNA-ului, vorbim de un flagrant, deci lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere. Pe de altă parte, fiecare are dreptul să se apere. Îmi pare rău prin ce trece familia domniei sale, dar este o faptă care eu credeam că nu am să o mai văd la televizor, indiferent de cine ar fi implicat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3. 

Preşedintele PSD a susţinut că, ”în acest caz, s-a depăşit total realitatea românească”, adăugând că speră ca astfel de cazuri să nu se repete. 

”Nu am crezut că şi la această vârstă pe care o are domnul Buzatu se mai poate apleca la un astfel de lucru. (…) Eu nu am văzut altceva la televizor, şi din atitudinea domnului Buzatu, decât faptul că nu mai era în lumea reală”, a arătat Ciolacu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei. 

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.