26.9 C
București
joi, iulie 25, 2024

Cum a reușit Mihail Neamțu să ajungă pe lista AUR la europarlamentare după ce l-a numit nulitate pe Simion? Cu „regret”, bineînțeles

Mihail Neamțu, candidatul AUR la alegerile europarlamentare, a participat duminică la Târgoviște la evenimentul de prezentare a candidaților partidului.

Cu două zile în urmă, acesta explica de ce l-a numit „nulitate” pe actualul preşedinte al AUR George Simion în iarna anului 2020 şi preciza că a fost din cauza virusului COVID-19, iar „ceaţa mentală, bulversarea emoţională, plămânii afectaţi şi ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret”.

„Da, confirm faptul c-am făcut nişte declaraţii violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganţa să le uite şi să le ierte. Socot, aşadar, enunţurile mele lovite de nulitate”, a adăugat Neamţu. El a şters ulterior postarea aceasta de pe contul său de Facebook.

Neamțu este pe locul 10 pe lista AUR la europarlamentare

Mihail Neamţu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, pe locul 10 pe listă, a declarat, duminică, faptul că în 9 iunie alegătorii sunt chemaţi la „o cruciadă a bunului simţ aşa cum înaintaşii noştri s-au luptat pentru credinţă, pentru familie”.

El a afirmat că AUR are o „armată de cruciaţi care va merge la Bruxelles să se lupte cu căpuşele acestea ale tranziţiei”.

Bulversarea și regretul

Într-o postare de vineri pe contul său de Facebook, care ulterior a fost ştearsă, Mihail Neamţu explica faptul că pe 6 decembrie 2020 era internat în spital în Timişoara din cauza infecţiei cu COVID-19, iar „ceaţa mentală, bulversarea emoţională, plămânii afectaţi şi ficat supraîncărcat de antibiotice” l-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regretă.

„În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt Petersburg”, mai preciza Neamţu.

„În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din oraşul Timişoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar şi supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Aşa era protocolul lui Arafat… După cum vă puteţi imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceaţa mentală, bulversarea emoţională, plămânii afectaţi şi ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret. Da, confirm faptul c-am făcut nişte declaraţii violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganţa să le uite şi să le ierte. Socot, aşadar, enunţurile mele lovite de nulitate.

Pentru cei interesaţi de anumite detalii biografice, vă reamintesc faptul că, împreună cu o echipă admirabilă de creştini, am ridicat la Timişoara cu cel puţin 5% procentul unui partid condamnat la retrogradare de incompetenţa strategilor din Bucureşti, a scris Mihail Neamţu, în postarea de vineri pe reţeaua de socializare, ulterior ştearsă de pe contul său.

În anul 2020, Neamţu spunea următoarele: „Cine reprezintă AUR-ul?!  Simion, încă o dată, e o nulitate, aţi înţeles, domnule?! Simion George este o nulitate, nu ştie nimic! Nimic, despre nimic”.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.