Cum arată interiorul casei de 50.000 de dolari a lui Elon Musk. Fotografie rară postată de biograful său

0
83

Walter Isaacson, autorul biografiei lui Elon Musk, ne-a oferit o imagine cu locuința de 50.000 de dolari a celebrului antreprenor.

„În 2020, Musk a decis să-și vândă cele cinci case și să aibă ca reședință principală această casă modulară cu două dormitoare din Boca Chica, Texas, unde ne-am întâlni și el s-a așezat la această masă de lemn și a dat câteva telefoane”, a scris Isaacson  pe X , platformă cunoscută anterior ca Twitter.

Biograful a spus că va explica de ce Musk a decis să-și vândă celelalte case în cartea sa despre miliardar, care va apărea pe 12 septembrie. Miliardarul a spus în trecut că vrea să-și vândă bunurile pentru a-și finanța planurile, pentru a construi într-o zi o colonie pe Marte, scrie Insider.

Fotografia pare să arate bucătăria lui Musk și o parte din sufrageria lui din casă, care este situate lângă locul de lansare al SpaceX din Boca Chica, Texas. 

În imaginea de la Isaacson, Musk pare să aibă o sabie katana pe măsuța de cafea, precum și un fel de obiect sau sculptură în formă de rachetă și ceea ce par a fi piese de jocuri. O jachetă Tesla „Plaid Mode”, cu care Musk a mai fost fotografiat, atârnată pe un scaun.

Miliardarul, care este un pasionat de SF , are, de asemenea, un afiș pentru o revistă științifico-fantastică, numită „Povești uimitoare”, afișat pe masa din bucătărie.

În 2020, Musk a anunțat că își „vinde aproape toate bunurile fizice și că nu va deține nicio casă”. 

Câteva săptămâni mai târziu, cinci dintre casele sale au fost listate spre vânzare pe Zillow. Musk și-a vândut ultima casă pentru 30 de milioane de dolari în 2021, după ce a spus că a început să închirieze o casă în Texas de la SpaceX, care a costat 50.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.