Cum să investești 100.000 de dolari chiar acum, potrivit miliardarului Mike Novogratz

0
86

Miliardarul și entuziastul cripto Mike Novogratz și-a oferit punctul de vedere, despre cum ar investi 100.000 de dolari chiar acum, atât pentru investitorii care sunt dispuși să accepte mai multe riscuri, cât și pentru cei care nu.

„Dacă sunt tineri și ar avea o toleranță mare la risc, ar trebui să cumpere acțiuni Alibaba ”, a spus CEO-ul Galaxy Digital într-un interviu cu David Rubenstein la Bloomberg TV . „Aș cumpăra argint, aur, bitcoin și ethereum. Acesta ar fi portofoliul meu”. 

Pentru cei care nu riscă, Novogratz a sugerat să folosească această strategie pentru aproximativ 30% din investițiile lor, restul fiind în obligațiuni și poate într-un fond index.

Activele sale preferate au înregistrat câștiguri până în prezent, cu Alibaba în creștere cu 12%, aurul cu 7,7%, argint cu 3,5%, eter cu 52,5% și bitcoin cu 74,4%.

În ciuda tendințelor dezamăgitoare recente din economia Chinei, acțiunile chineze au crescut pe măsură ce investitorii anticipează mai multe măsuri de stimulare de la Beijing.

Între timp, bitcoin a crescut în ultimul timp, ajutat de BlackRock de a crea un fond tranzacționat la bursă de bitcoin. Novogratz a spus că acceptarea monedei cripto de către CEO-ul BlackRock, Larry Fink, a dus la un entuziasm reînnoit , care ar putea ajuta la împingerea bitcoinului la noi cote maxime.

În mod similar, analistul financiar Fundstrat a declarat săptămâna trecută că un ETF bitcoin de la BlackRock ar putea genera o creștere a cererii zilnice pentru tokenul cripto, care ar putea duce prețul la 180.000 dolari până în aprilie .

Metalele prețioase listate de Novogratz au menținut, de asemenea, un nivel ridicat de interes al investitorilor în ultimele două luni, mai ales că aurul a cochetat cu un nou maxim în timpul blocării plafonului datoriei SUA.

Un raport al Consiliului Mondial al Aurului de marți arată că achizițiile băncii centrale au încetinit, dar au continuat, în timp ce cererea din sectorul bijuteriilor a fost robustă.

Argintul a beneficiat de pe urma creșterii aurului și de slăbiciunea dolarului american.

Dar, pe măsură ce investitorii văd șanse mai mari ca economia SUA să evite o recesiune, prețurile aurului au fost supuse unor presiuni pe măsură ce cererea de active de refugiu scade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.