16.4 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024

”Eu, George, stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”. Imagini halucinante cu un individ oprit de polițiști cu focuri de armă

Poliţiştii din Ilfov au participat, duminică, la o acţiune de prindere a unui şofer suspectat de comiterea unei infracţiuni şi care conducea un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti.

Bărbatul nu a oprit la semnalele poliţiei şi şi-a continuat drumul inclusiv atunci când poliţiştii au folosit arma, trăgând în pneurile maşinii.

În cele din urmă autoturismul condus de fugar a fost oprit, iar bărbatul a fost scos din maşină după ce poliţiştii au spart geamul.

Incidentele au avut loc duminică dimineaţă, în zona comunei Ciolpani. 

Pentru că şoferul a refuzat să iasă din autoturism, poliţiştii au spart unul dintre geamurile. În acel moment, cioburile au produs leziuni minore, atât suspectului, cât şi unuia dintre poliţişti.

Aflat în custodia poliției, individul repeta în mod obsesiv următoarele cuvinte: „Eu, George Istrate, stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția. Respect legea. Caracterul trebuie păstrat”. 

Testele rapide privind prezenţa alcoolului sau a drogurilor în organismul şoferului au ieşit negative. Bărbatul respectiv a fost preluat de către poliţiştii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.