22.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024

Iohannis, despre lipsa unui centru pentru mari arşi: Progrese există, suntem departe de ceea ce s-a promis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, despre lipsa unui centru pentru mari arşi, că progrese există, însă suntem încă departe de ceea ce s-a promis.

” Poate promisiunile au fost prea mari sau angajamentul unor persoane care trebuiau să mişte lucrurile a fost prea mic”, a mai arătat şeful statului, el adăugând că mai avem destul de mult de lucru.

Preşedintele a fost întrebat la ieşirea din Spitalul de Urgenţă Floreasca de ce România nu are un centru de mari arşi şi suntem nevoiţi să trimitem în continuare răniţii în străinătate.

Am discutat această chestiune cu conducerea spitalului şi ei mi-au spus că lucruri s-au făcut. Deci progrese există, însă suntem încă departe de ceea ce s-a promis la vremea respectivă. Poate promisiunile au fost prea mari sau poate angajamentul unor persoane care trebuiau să mişte lucrurile a fost prea mic, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis: ”mai avem destul de mult de lucru”

”Pe de altă parte, cum am spus şi înainte, şi aici în Spitalul de Urgenţă am văzut lucruri extraordinare. Deci progrese s-au făcut, se fac. Mai este mult de lucru, a spus preşedintele Iohannis.

Întrebat dacă a vizitat Unitatea pentru mari arşi de la Floreasca, care nu funcţiona în momentul Colectiv, preşedintele a răspuns: ”Asta o să vă spună cu mare precizie conducerea spitalului, daţi-mi voie să nu mă exprim în privinţa chestiunilor care ţin strict de funcţionarea spitalului”. 

 

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.