35.7 C
București
duminică, iulie 14, 2024

”Marea deșurubare” pe „Golden Gate”-ul de la Brăila. Șuruburi puse doar de formă pe podul inaugurat acum două luni | Video

Pe rețelele de socializare au apărut imagini care arată cum un bărbat scoate efectiv mai multe șuruburi din parapetul rutier al podului suspendat de la Brăila.

„Golden Gate”-ul de la Brăila, inaugurat de nici două luni este cea mai înaltă și cea mai scumpă construcție din România.

Pe filmarea apărută în mediul online un bărbat poate fi auzit cum spune: „Uite: iese! Podul o să cadă. Mâine-poimâine treceți pe el. Ai de capul meu. Nimic nu-i strâns. E făcut la fantezie!”.

Din fericire, șururburile nu se desprind din structura de rezistență a podului, ci din parapetele de pe margine.

Videoclipul poate fi urmărit AICI.

Inaugurat pe 7 iulie

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila – cel mai mare pod suspendat construit vreodată în România, al treilea ca dimensiune din Europa şi ultimul pod peste Dunăre înainte de vărsarea în Marea Neagră – a fost inaugurat pe 7 iulie în prezența preşedintelui Klaus Iohannis, preşedintelui Senatului, Nicolae Ciucă, premierului Marcel Ciolacu, dar şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Lungimea totală a podului este de 1.974,3 metri; înălţimea turnurilor este de aproximativ 193 metri de la partea superioară a fundaţiei, iar podul are 3 deschideri.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.