12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024

O femeie din Botoșani şi-a aruncat de la balconul unui hotel copiii de 2 şi de 3 ani. ”Nu am vrut să le fac nimic”

O femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel din Botoşani, şi-a aruncat copiii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, ameninţând că se va sinucide.

Copilul de 2 ani a decedat la spital, iar cel mare a fost transferat în comă la Iaşi.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”.

Monitorul de Botoşani relatează că băieţelul în vârstă de 3 ani este în comă profundă, fiind transferat la Iaşi.

Conform aceleiaşi surse, femeia este originară din Albeşti şi ar fi venit în Botoşani împreună cu copiii, pentru a-i duce pe cei mici să se joace în parc. 

”Nu am vrut să le fac nimic”

Femeia a mers la un hotel, spunând că nu a reuşit să mai prindă autobuzul pentru a se întoarce acasă, iar personalul hotelului a cazat-o într-o cameră de la etajul 1, deşi a susţinut că nu are asupra sa niciun document de identitate.

Cel care a alertat autorităţile a fost paznicul hotelului, care a auzit zgomot şi, când a ieşit din clădire, a văzut copiii căzuţi pe asfalt.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia afirma: ”Nu am vrut să le fac nimic. Nu am vrut să le fac aşa ceva!”.

Negociatorul Ovidiu Apostoae, din cadrul IPJ Botoşani, a relatat pentru Monitorul de Botoşani că femeia era foarte agitată şi spunea că îi pare foarte rău pentru ce a făcut, că nu vrea să meargă la puşcărie şi că nu vrea să creadă lumea că e nebună.

Soţul femeii a afirmat că el se afla la Bucureşti şi că aceasta i-a trimis un mesaj ”urât” la finalul căruia i-a spus ”Adio”.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.