25.4 C
București
duminică, mai 26, 2024

Președintele Ucrainei a aterizat la Suceava. Unul dintre cei mai bine păziți lideri din lume a plecat ulterior în Ucraina | Video

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut o scurtă oprire la Suceava după ce a prticipat la o conferință la Vilnius.

După ce a aterizat pe aeroportul din Suceava, Zelenski a fost preluat de o coloană oficială și a mers spre Ucraina prin PTF Siret.

Președintele Zelenski a aterizat pe Aeroportul Internațional Suceava cu o aeronavă Airbus A319-115 cu indicativul UR-ABA aparținând administrației ucrainene.

Coloana oficială a fost surprinsă de mai mulți localnici din Suceava.

Președintele Ucraineni a fost preluat de la scara avionului de un autovehicul cu care a plecat ulterior cu o coloană oficială, însoțită de echipaje de poliție, spre PTF Siret intrând apoi în Ucraina.

Potrivit flightaware.com, aeronava președintelui ucrainean a plecat joi dimineața din Rzeszow din Polonia și a zburat spre Vilnius unde Zelenski a participat la Inițiativa celor Trei Mări, iar seara, avionul a plecat din Vilnius și a aterizat pe Aeroportul Internațional Suceava de unde președintele Ucrainei a fost preluat pe roți și a mers în Ucraina.

Ulterior, aeronava a plecat de la Suceava la Cracovia.

La Summitul de la Vilnius al Inițiativei celor Trei Mări a participat și președintele României, Klaus Iohannis, care a subliniat importanţa proiectelor de conectare a întregului Flanc Estic atât pe drum, cât şi pe cale ferată, legând Marea Neagră de Baltică.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.