16.4 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024

Trapperul Gheboasă a bătut acum cinci ani un polițist: ”Am avut 75 de zile de îngrijiri medicale”. Declarațiile victimei

 

Gabriel Emil Gavriș (21 de ani), alias trapperul Gheboasă, este inculpat pentru ultraj și lovire într-un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, după cum rezultă din deciziile instanței consultate de G4Media.ro.

Alături de alte patru persoane, Gavriș, care era minor la data faptelor, este acuzat că, în noaptea de 16/17 decembrie 2017, au bătut un polițist de la Rutieră pe motiv că, anterior, acesta i-ar fi deschis dosar penal unuia dintre agresori.

”Nu urmăresc să mă fac cunoscut, vreau doar liniște”, a declarat agentul de poliție pentru G4Media.ro. ”Nu comentez nimic”, a fost reacția lui Gavriș referitoare la această anchetă.

Gheboasă a stârnit o mare controversă în spațiul public în ultimele zile după un concert controversat, cu versuri obscene, la Festivalul Untold de la Cluj-Napoca. Ulterior, Jandarmeria l-a amendat cu 1.000 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora, dar artistul a declarat că va contesta sancțiunea la instanță.

Conform unor informații din deciziile Judecătoriei Târgoviște în care polițistul rănit, nemulțumit de prelungirea urmăririi penale, a solicitat judecătorilor să dea termene procurorilor pentru soluționarea dosarului, incidentul a avut loc pe raza Municipiului Târgoviște, în noaptea de 16/17 decembrie 2017, atunci când mai multe persoane, printre care Gavriș, l-au agresat pe V.P., agent la Poliția Rutieră, motivul fiind că omul legii deschisese un dosar penal pe numele unuia dintre agresori.

Agentul a confirmat pentru G4Media.ro că unul dintre cei care l-au bătut a fost Gavriș alias Gheboasă și a afirmat că, în cursul urmăririi penale, în care acesta a fost inculpat pentru lovire și ultraj, acesta și-a recunoscut faptele. ”Am avut 75 de zile de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături”, a spus V.P. care a adăugat că dorește să rămână anonim: ”Nu urmăresc să mă fac cunoscut, vreau doar liniște”.

Între timp, el s-a mutat din Târgoviște în București.

Citește articolul integral AICI.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.