Un artist a transformat versanții unor munți din Elveția în pânză pentru creațiile sale

0
115

Pe versanții munților din satul elvețian Villars-sur-Ollon, un artist a folosit cretă și cărbune pentru a picta două fresce uriașe cu copii care schițează cum văd ei lumea vastă din jur lor.

Frescele, care sunt pictate direct pe iarbă și pot rezista zile întregi, în funcție de condițiile meteorologice, arată un băiat și o fată care trasează linii ondulate pe blocuri de schițe pentru a înfățișa munții, copacii, stelele și luna.

Artistul elvețian-francez SAYPE a spus că frescele sale – care au aproximativ 3.000 de metri pătrați și pot fi văzute de pe vârful muntelui și din pășunile din apropiere – simbolizează nevoia de a respinge uniformitatea și de a îmbrățișa perspective diferite.

„Copiii sunt la altitudini diferite, așa că desenează lucruri diferite”, a spus SAYPE. „Chiar dacă se află la altitudini diferite, cele două lumi pe care le desenează se completează reciproc.”

SAYPE este cunoscut mai ales pentru seria sa „Dincolo de ziduri”, în care a pictat cu spray mâini uriașe care se strâng reciproc pe pământ în diferite orașe din întreaga lume, inclusiv Berlin, Paris, Istanbul și Cape Town.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.