Bărbatul devenit celebru pentru ”rochia care a spart internetul” este acuzat că a încercat să își ucidă soția

1
131

Bărbatul care a devenit viral după ce o rochie cumpărată pentru nunta sa „a spart internetul” a apărut la Înalta Curte din Glasgow acuzat de tentativă de omor asupra soției sale, scrie The Times.

Keir Johnston, în vârstă de 38 de ani, din Insula Colonsay, a câștigat faima mondială în 2015, după ce mama miresei a purtat o rochie la nunta sa, care a stârnit o dezbatere la nivel mondial asupra adevăratelor sale culori – negru și albastru sau alb și auriu.

Supranumită „rochia care a spart internetul”, a devenit virală pe rețelele de socializare când a fost distribuită pentru prima dată de Caitlin McNeill, o invitată la nuntă care a făcut apel la ajutor oamenilor pentru a rezolva dilema culorilor.

Johnston, care s-a prezentat luni la Înalta Curte, este acuzat că a ”condus o campanie de aproape 11 ani de violență domestică gravă și control coercitiv”, care a dus la încercarea lui de a-și ucide soția.

El se confruntă cu acuzații că și-a agresat în mod repetat soția în casa lor din Inner Hebrides, culminând cu o tentativă de sugrumare. Acuzațiile lui Johnston, între aprilie 2019 și martie 2022, includ lovituri, țipete și amenințarea că o va ucide.

Când cuplul a ajuns prima dată pe primele pagini ale ziarelor, imaginea rochiei a generat până la 11.000 de tweet-uri pe minut sub hashtag-ul „#TheDress”. Celebrități precum Kim Kardashian, Kanye West, Justin Bieber și Taylor Swift au postat rochia întrebând fanii ce culoare văd.

Cuplul a continuat să apară la The Ellen DeGeneres Show, unde li s-au înmânat 10.000 de dolari și o excursie în Grenada după ce au dezvăluit că rochia era într-adevăr neagră și albastră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.