Airbnb oferă un sejur gratuit în casa ”Barbie” din Malibu. Cum poți să faci o rezervare

0
155

Fanii Barbie vor putea în curând să locuiască în casa în mărime naturală a celebrei păpuşi Mattel. Pentru a promova filmul regizat de Greta Gerwig, care va fi lansat în cinematografe pe 19 iulie, Airbnb va oferi spre închiriere casa de vis Barbie din Malibu, California.

Fanii interesaţi se pot înregistra pe site-ul Airbnb începând cu 17 iulie, ora 19.00, pentru a rezerva proprietatea.

Casa va putea fi închiriată doar pe 21 şi 22 iulie 2023, pentru două sejururi individuale de o noapte pentru maximum două persoane. Chiriaşii vor fi responsabili doar pentru costurile de călătorie până în Malibu.

Această reşedinţă de la malul mării a fost vopsită în roz aprins şi dispune de o piscină uriaşă, un teren de sport, un atelier de activităţi, o bucătărie complet echipată şi o sală de cinema.

În timpul şederii lor, locatarii vor putea descoperi şi decoraţiuni în stilul Barbie, precum un cal uriaş din plastic, plăci de surf, o sală de patinaj pe role şi un ring de dans disco.

Cu ocazia lansării filmului „Barbie”, Airbnb se angajează, de asemenea, să facă o donaţie unică către Salvaţi Copiii, care oferă resurse de învăţare şi sprijin copiilor, familiilor şi comunităţilor pentru a sprijini încrederea fetelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.