9.3 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Clotilde Armand este urmărită penal după ce s-a desemnat manager al unui proiect şi a încasat 19.000 de lei

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este urmărită penal pentru comiterea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane,  ea fiind acuzată că s-a desemnat manager al unui proiect, arată un comunicat de presă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1: S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un funcţionar public primarul Sectorului 1 Bucureşti sub aspectul comiterii infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (cinci acte materiale). 

Clotilde Armand este acuzată că a semnat o dispoziţie prin care s-a desemnat manager al proiectului: “Îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie”, iar în urma acestui act “a realizat foloase materiale constând în venituri aferente activităţilor prestate în calitatea de manager de proiect”.

Astfel, Clotilde Armand a încasat câte 3.744 de lei pentru luna aprilie 2022 şi pentru iunie 2022, iar pentru lunile mai şi iulie a primit câte 5.616 lei, rezultând un total de aproximativ 19.000 de

lei.

“Suspectei i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile. Dosarul s-a constituit ca urmare a sesizării formulate de către Agenţia Naţională de Integritate, a mai precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.