Femeie din Otopeni, suspectată că a născut la domiciliu şi a ars bebeluşul în sobă, arestată preventiv

0
107

O femeie de 41 de ani din Otopeni, judeţul Ilfov, suspectată că a născut la domiciliu şi a ars bebeluşul în sobă, a fost arestată preventiv.

Ea este cercetată pentru violenţă în familie sub forma omorului. Poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului unde a fost transportată femeia de către un echipaj medical.

IPJ Ilfov anunţă, miercuri, că instituţia a fost sesizată, în 22 iulie, de către reprezentanţii unui spital din Bucureşti cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost transportată de către un echipaj medical o femeie, din Otopeni, în cauză fiind suspectată naşterea la domiciliu.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni, ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, criminalist şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul lfov, iar, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, au descoperit în soba dintr-o încăpere, cadavrul carbonizat al unui bebeluş”, anunţă IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, s-a deplasat la faţa locului şi medicul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă.

”În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, au mai precizat poliţiştii.

În cursul zilei de marţi, femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, ulterior fiind arestată pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.