13.9 C
București
joi, aprilie 25, 2024

Listele complete PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare 2024. Cine nu s-a regăsit pe liste

Mihai Tudose, Gabriela Firea și Claudiu Manda vor fi capii de listă ai PSD la alegerile europarlamentare din 2024.

Llista completă a candidaților PSD:

 1. Mihai Tudose
 2. Gabriela Firea
 3. Claudiu Manda
 4. Victor Negrescu
 5. Vasile Dîncu
 6. Gheorghe Cârciu
 7. Dragoş Benea
 8. Dan Nica
 9. Ştefan Moşoiu
 10. Roxana Mînzatu
 11. Andi Cristea

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că partidul a aprobat în şedinţa Biroului Politic Naţional lista cu liberalii care vor candidat pentru alegerile europarlamentare. 

Llista completă a candidaților PNL:

 1. Rareş Bogdan
 2. Adina Vălean
 3. Daniel Buda
 4. Siegfried Mureşan
 5. Mircea Hava
 6. Gheorghe Falcă
 7. Virgil Popescu
 8. Alexandru Muraru
 9. Mara Mareş

Listele vor fi comune pe buletinele de vot.

Liderul liberalilor a mai că invitat la şedinţa de joi a liberalilor a fost candidatul comun la PMB, medicul Cătălin Cîrstoiu.

„Totodată, am validat candidaturile pentru 21 de candidaţi la poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi la candidatura pentru 21 de municipii reşedinţă de judeţ la care se adaugă şi candidaţii pentru sectoarele 1 şi 6 din Bucureşti. Am stabilit să îl avem astăzi invitat pe candidatul cla Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. A fost în mijlocul nostru domnul doctor Cîrstoiu. Am validat şi această candidatură, prin vot al Biroului Politic Naţional şi în felul acesta ordinea de zi a fost epuizată”, a completat Ciucă.

Firea spune că prezenţa sa pe lista de europarlamentare a coaliţiei PSD – PNL nu este nici premiu de consolare

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, consideră că prezenţa sa pe lista de europarlamentare a coaliţiei PSD – PNL nu este nici premiu de consolare, nici premiu de împăcare şi reprezintă recunoaşterea muncii sale politice şi administrative.

Firea a fost întrebată, joi, dacă locul pe lista de europarlamentare reprezintă un premiu de consolare având în vedere că nu mai candidează la Primăria Capitalei. 

“Colegii mei au apreciat activitatea mea din toţi aceşti ani, faptul că am avut rezultate bune la Primăria Capitalei, proiecte care sunt şi acum viabile şi de care se bucură cetăţenii şi cu multe dintre ele chiar se lauda actualul primar. Din păcate cele care au fost lăsate la un anumit stadiu nu au fost finalizate în această perioadă. Nu cred că a fost nici premiu de consolare, nu a fost nici premiu de împăcare, nu a fost altceva decât o recunoaştere a muncii mele politice, administrative”, a declarat Firea. 

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.