Musk spune că lupta în cușcă cu Zuckerberg va fi transmisă în direct pe X

0
73

Elon Musk a declarat că lupta sa în cușcă cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior ca Twitter, scrie Reuters.

Mogulii rețelelor de socializare s-au provocat reciproc într-un meci de arte marțiale mixte în cușcă în Las Vegas.

„Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge către organizații de caritate pentru veterani”, a spus Musk într-o postare pe X duminică dimineață, fără a oferi alte detalii.

Duminică mai devreme, Musk a spus tot pe X că „ridică greutăți pe tot parcursul zilei, se pregătește pentru luptă”, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, așa că aduce greutățile la lucru.

Când un utilizator de pe X l-a întrebat pe Musk care este scopul luptei, Musk a răspuns spunând: „Este o formă civilizată de război. Bărbații iubesc războiul”.

Meta nu a răspuns la o solicitare a Reuters de a comenta postarea lui Musk.

Provocarea a început când Musk a spus într-o postare din 20 iunie că este „pregătit pentru un meci în cușcă” cu Zuckerberg.

O zi mai târziu, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, care a postat imagini cu meciurile câștigate pe platforma Instagram a companiei sale, i-a cerut lui Musk, în vârstă de 51 de ani, să „trimită locația” pentru provocarea propusă, la care Musk a răspuns „Vegas Octagon”, referindu-se la un centru de evenimente unde se desfășoară meciuri de campionat de arte marțiale mixte (MMA).

Musk a spus apoi că va începe antrenamentul dacă lupta în cușcă va lua formă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.