33.9 C
București
luni, iulie 22, 2024

Rusia anunță că a doborât două drone care se îndreptau spre Moscova | Video

Apărarea antiaeriană rusă a doborât două drone de luptă care se îndreptau spre Moscova, a anunţat primarul capitalei ruse miercuri dimineaţa, scrie AFP.

„S-a constatat încercarea a două drone de luptă de a intra în oraş. Ambele au fost doborâte de apărarea aeriană. Una în zona Domodedovo (la sud de capitală, nr.red), a doua în zona autostrăzii Minsk”,
la vest de Moscova, a indicat Serghei Sobyanin pe Telegram, fără a da informaţii despre originea atacului, scrie TASS.

„În acest moment, nu sunt informaţii privind victime” legate de căderea aparatelor doborâte, a adăugat el, precizând că serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

Atacurile cu drone ucrainene s-au multiplicat în ultimele săptămâni pe teritoriul Rusiei, vizând adesea Moscova şi peninsula Crimeea anexată.

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă ucraineană în regiunea Kaluga, la mai puţin de 200 km sud-vest de Moscova, după ce a distrus alte şapte joia trecută în aceeaşi regiune. Duminică, primarul capitalei a anunţat că o dronă care viza capitala a fost doborâtă de forţele de apărare aeriană.

Potrivit autorităţilor locale, Moscova a fost vizată de mai multe atacuri cu drone săptămâna trecută, între care unul care a deteriorat o clădire de birouri în principalul cartier de afaceri, vizat de două ori în decurs de câteva zile.

Ultimele știri
Citește și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.