Tom Cruise vrea să continue să filmeze „Mission Impossible” până la 80 de ani

0
119

Tom Cruise plănuieşte să continue să facă filme din seria „Misiune Imposibilă” până la vârsta de 80 de ani, a declarat într-un interviu acordat Sydney Morning Herald.

„Harrison Ford este o legendă. Sper să fiu la fel de sănătos ca el (la acea vârstă)”, a declarat starul american. „Mai am încă 20 de ani pentru a fi la nivelul lui. Sper să pot continua să fac filme din Mission Impossible până când voi avea vârsta lui”.

Harrison Ford, care tocmai a împlinit 81 de ani, este eroul filmului „Indiana Jones and the Dial of Destiny”, aflat în prezent în cinematografe. Vârsta actorului a fost inclusă în povestea despre adaptarea arheologului la lumea modernă.

Cascadorii imposibile

Tom Cruise, care joacă în cel de-al şaptelea episod al francizei „Mission Impossible”, pe ecrane din 12 iulie, filmează în prezent continuarea, a cărei lansare este prevăzută pentru 2024. În acest diptic, actorul îşi surprinde încă o dată publicul realizând el însuşi câteva cascadorii.

Aceste scene, în care sare de pe o stâncă pe o motocicletă sau în care se luptă pe acoperişul unui tren de mare viteză, sunt punctele culminante ale acestui diptic intitulat „Dead Reckoning”.

Fiecare episod al acestei saga prezintă cascadorii imposibile realizate de Tom Cruise. Sunt secvenţe pe care campania de promovare le foloseşte pentru a seduce publicul.

„Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, regizat, ca şi precedentele două episoade ale francizei, de Christopher McQuarrie, va fi lansat pe 12 iulie. Continuarea va fi lansată la 26 iunie 2024. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.