Cel mai mare vas de croazieră din lume este aproape gata. Icon of the Seas bate toate recordurile | Video

0
171

Construcția celei mai mari nave de croazieră din lume a fost finalizată la șantierul naval din Finlanda și a făcut primele teste în apă înainte de livrarea finală din octombrie anul acesta.

Icon of the Seas de la Royal Caribbean International este un mamut lung de 365 de metri și va cântări aproximativ 250.800 de tone, scrie CNN

Când va porni pe apele Caraibelor în ianuarie 2024, va ține confortabil aproximativ 5.610 de pasageri și 2.350 de membri ai echipajului. 

Piesa de rezistență a vasului va fi cel mai mare parc acvatic pe mare din lume. Denumit ,,Categoria 6″, acesta va avea șase tobogane cu apă, dar oaspeții care doresc o experiență mai relaxată se pot duce la cele șapte piscine și nouă căzi cu hidromasaj ale navei.

,,Icoana Mărilor” este construită la șantierul naval Meyer Turku, unul dintre cei mai importanți constructori naval din Europa, din Turku, din Finlanda.

La începutul acestui an, președintele – director executiv al Royal Caribbean International, Michael Bayley, a declarat presei că nava este pe cale să se alăture flotei Royal Caribbean pe 26 octombrie, înaintea debutului ei pe oceane, anul viitor.

Compania deținătoare a celui mai mare vas de croazieră din lume are acum o altă navă din flota Royal Caribbean, Wonder of the Seas , care și-a făcut călătoria inaugurală chiar anul trecut și are o lungime puțin mai mică: 362 de metri lungime, cu doar 18 punți de explorat.

Royal Caribbean International prezintă Icon of the Seas drept vârful evolutiv al liniei de croazieră, folosind cea mai recentă tehnologie și bazându-se pe 50 de ani de învățare din istoria companiei.

„O poziționăm ca idealul vacanței de familie supreme, iar când te dai înapoi și te uiți la toată energia și tot timpul de care a fost nevoie pentru a crea această navă, este uimitor”, a spus Bayley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.