În interiorul incredibilului „oraș fantomă” chinez, revendicat de fermieri – în care vitele se plimbă printre candelabre

0
104

Acesta este incredibilul „oraș fantomă” chinezesc care a fost revendicat de fermieri și în care acum se cresc animale.

Proiectul architectural uimitor este amplasat în dealurile din jurul Shenyang, China, care în urmă cu zece ani avea o populație imensă de nouă milioane.

Imaginile arată conace pe jumătate terminate cu verande care se prăbușesc și arcade pline de vegetație, iar vitele sunt adesea văzute plimbându-se prin proprietățile abandonate.

Gigantul imobiliar Greenland Group a început dezvoltarea în 2010, într-un moment în care creșterea sectorului imobiliar era în plină desfășurare.

Dar doar doi ani mai târziu, proiectul State Guest Mansions a fost lăsat de izbeliște. Proiectul a fost gândit pentru 260 de vile în stil european, cu facilități exclusiviste pentru viitorii proprietari.

Acum, fermierii locali lucrează pe pământul care a fost odată destinat să fie grădini cu legume pentru proprietarii bogați.

Motivele pentru care proiectul a fost abandonat rămân încă necunoscute, dar localnicii au propriile șcenarii.

China este inundată de „orașe-fantomă”. Zeci de zgârie-nori continuă să apară peste noapte în toate colțurile țării și imagini înfricoșătoare arată structurile goale – și uneori pe jumătate terminate.

Potrivit  Insider, China avea aproximativ 65 de milioane de case goale în 2020 – suficiente proprietăți pentru a găzdui populația Franței.

Dar mulți experți nu pot spune exact câte orașe fantomă există în prezent în China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.