MAE: Un cetăţean român a fost împuşcat în Grecia. Consulatul a solicitat poliţiei rapoartele detaliate

0
76

 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), anunță că a fost informat cu privire la spitalizarea unui cetăţean român în localitatea Polygiros, care ar fi fost împușcat, se arată într-un comunicat.

MAE a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi situaţia persoanei în cauză.

Potrivit informaţiilor obţinute de Consulatul General al României la Salonic, cetăţeanul român a fost supus unor intervenţii medicale specifice într-o unitate medicală din zonă, iar o anchetă cu privire la circumstanţele producerii incidentului este în desfăşurare, menţionează MAE.

Totodată, MAE precizează că reprezentantul Consulatului General al României la Salonic a pus la dispoziţia familiei victimei datele de contact ale unui un avocat vorbitor de limba română şi a solicitat poliţiei rapoartele detaliate privind împrejurările incidentului.

Consulatul General al României la Salonic continuă dialogul cu autorităţile locale, cu unitatea medicală şi cu familia persoanei în cauză şi acordă asistenţă consulară în vederea repatrierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.