Ministerul rus de Externe: Atacul cu drone ucrainene asupra Moscovei seamănă cu atentatul de la 11 septembrie

0
104

Lovitura cu drone de noapte trecută asupra Moscovei a fost comparată cu atacurile din 11 septembrie, conform Ministerului rus de Externe, scrie Sky News.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zakharova, a declarat că metodele folosite de Kiev sunt similare cu cele folosite de al-Qaeda la World Trade Center.

„Să aruncăm o privire la un alt exemplu: atacul de la 11 septembrie asupra Turnurilor Gemene. A provocat un număr enorm de victime, dar metodele au fost aceleași”, a declarat ea pentru canalul Soloviev Live TV.

„Cartierul Moscovei este un sit civil, care găzduiește doar birouri și un centru de afaceri, împreună cu spații de locuit – un număr mare de apartamente rezidențiale – precum și clădiri administrative civile care nu au nicio legătură cu armata”.

„Vedem aceeași imagine acum, de parcă s-ar repeta”, a adăugat ea. 

Anterior, autoritățile ruse au declarat că două din cele trei drone lansate de Ucraina au fost doborâte deasupra capitalei, una dintre ele scăpa de apărarea antiaeriană și a deteriorat o clădire înaltă – care a fost, de asemenea, lovită într-un atac similar duminică. 

Nu au fost raportate victime. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.