„Nu este o glumă”. Noua ofertă Burger King din Thailanda a devenit virală. Burger fără carne doar cu 20 de felii de brânză

0
112

Burger King face furori în Thailanda cu noua sa ofertă: un burger fără carne și doar o cantitate uluitoare de brânză.

Săptămâna aceasta, operatorul thailandez al lanțului de fast-food a introdus ceea ce el numește „adevăratul cheeseburger”, o chiflă umplută cu până la 20 de felii de brânză americană, scrie CNN.

Produsul a fost lansat în meniurile thailandeze duminică, la un preț redus de 109 baht thailandezi (3,1 dolari), comparativ cu prețul obișnuit de 380 baht (10,9 USD). A devenit rapid viral pe rețelele sociale din Thailanda, mulți utilizatori de pe TikTok postând videoclipuri cu ei încercând noul sandviș.

„Nu este o glumă. Acest lucru este adevărat”, a spus Burger King într-o postare de duminică pe social media.

La o sucursală Burger King din Bangkok, marți, un șef de tură a fost auzit spunând că magazinul a trebuit să înceteze să mai primească comenzi de livrare, astfel încât să poată avea suficient stoc pentru celelalte tipuri de burger.

Un client care a comandat burgerul cu brânză a declarat pentru CNN că „aceasta a fost puțin prea mult”.

„Am putut să termin doar jumătate”, a spus clientul. „Aceasta este o cantitate nebună de brânză adăugată într-un burger. Mâncarea este bună atunci când lucrurile sunt în combinația potrivită”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.